BLOG

Çocuk Odasında Renkler

Dekorasyon özellikle bayanların ilgi alanlarına en çok hitap eden kategorilerden biridir. Ev dekorasyonunda günümüzde çok fazla seçenek bulunmaktadır. Tabiki ev dekorasyonu denilince annelerimizin özenle hazırladığı çocuk odası fikirleri de son zamanlarda çok popüler. Herhangi bir yeri dekore ederken en çarpıcı detaylar aslında küçük detaylardır. Nedir bunlar? Aksesuarlardan tutun da kullanılan renklerin uyumuna kadar dikkat edildiğinde ortaya harika bir görsel şölen çıkabiliyor. Çocuk odası aksesuarlarının da başında tabiki çocuk odası kulpları, çocuk odası süsleri geliyor. Artık tek tip mobilyalar yerine mobilya kulpları seçimlerinizle odalarınızı özgün hale getirebilirsiniz. Veya mobilya süsleri kullanabilirsiniz. 

Bu dekorasyon işinde renk uyumuna çok dikkat etmek gerekiyor. Bizde özellikle çocuk ve bebek odalarında çok keskin renkler kullanmamaya özen gösteriyoruz. Uçuk pembeler, uçuk maviler her baktığınızda içinizi ferahlatan renklerdir. Ama tabiki eskisi gibi kıza pembe erkeğe mavi anlayışı artık pek kalmadı. Daha çok önemli olan uyumlu renkleri bir araya getirmek. Mesela gri her şeyle kolayca uyum sağlayabiliyor ve kullanımıda gittikçe artıyor. Daha spesifik renklerde pekala kullanılabilir ama sadece bir perde, bir halı veya tek bir dolap değiştireceğiniz zamanda renk seçiminin önemi işte burada devreye giriyor.

Çocuk odası mobilyası, çocuk odası kulpları, çocuk odası dekoru araştırılıp bir de kendi zevkinizle birleştiğinde ortaya çıkan odaları hepimiz görüyoruz. Gerçekten insanın çocuk olası geliyor 

Yorum Yaz

GüvenlikKodu Gönder
©2019 - Turunç Aksesuar. Tüm Hakları Saklıdır. TTKobi Hazır Web Sitesi